+34 666 55 41 99 [email protected]
Select Page

Estem per servir-te!

… Disseny

[ editorial ]
Un flyer, un dítptic, un poster, un llibre, una revista, un catàleg i moltes més coses… Per llegir, per informar o per aprendre. Però, i si a més a més, fos atractiu i àgil? Si el missatge realment arriba en l’ordre que volem? I si, a més a més, la vista se’ns en va cap a la publicació quan la veiem i ens atrau a simple vista? Qui no voldria això pel seu producte o negoci?

… Fotografia

[ l’eternitat]
Com a record, com a imatge, recurs de suport pel teu catàleg, com a poderós missatger de la teva idea, com a testimoni, com a història! Vivim per ella i en ella i intentem tractar-la com un petit tresor que ens dona una vida, una història, un missatge. Fem que el producte sigui impactant, una composició nítida i un relat genial!

… Imatge

[ corporativa ]
Tenim la necessitat de fer que la teva marca  sigui clara, directa, reconeixible i genial, vaja, que tu i els teus clients s’enemorin d’ella, però sobretot que comuniqui el que representa: una empresa, una institució, un comerç, una idea, una persona… Aquí hi ha la diferència entre una bona marca i un simple logotip. Bàsicament ens posem a la teva pell per saber què vols i què necessites transmètre.

… Web

[ formats 2.0 ]
 Les empreses, els comerços o simplement tu, has de convèncer amb els teus productes: als seus comercials, als clients, als directius, als amics de sector… I cada dia és més difícil. Un bon pla de marketing presentat amb un disseny clar i bonic ajuda -i molt- a veure’l amb més bons ulls. Per això una bona web t’ajuda i és la teva aliada perfecte!

… Cartelleria

[ esdeveniments ]
Anar pel carrer o entrar a un establiment i veure un cartell que ens cridi l’atenció i ens faci assitir a aquell concert, obra de teatre, celebració o ens faci sentir interès per aquell producte. Impactar, atraure, embellir el carrer i fent-la desitjable. Una de les nostres feines preferides: fer cartell cridaner i el.legant!

… Il·lustració

[ una passió ]
Una bona il·lustració fa que una informació massa espessa, sigui més agradable i lleugera, un suport per donar a conèixer un concepte, un ítem que faci més bonic el nostre logo, una mascota d’un esdeveniment o una entitat… La il·lustració és una eina molt poderosa i sovint molt maltractada. Ens agrada il·lustrar!